Glasmästare Stockholm

Allt inom glasmästeri

Glasmästeri

Glasvägg

Glas är ett mycket mångsidigt material som kan användas i allt från bilrutor till husväggar. På de platser där man vill ha ett transparent material som släpper in ljus och tål både väder och vind är glas det bästa valet. Glas gör att man kan skapa många spännande utrymmen med en originell arkitektur. Det finns många olika typer av glas – vissa mer tåliga än andra. På ett växlingskontor är det exempelvis skottsäkert glas som gäller för att skydda de anställda mot rånförsök. Fasadglas på ett modernt kontor eller hotell måste kunna stå emot starka vindar och hårt regn utan att ge vika.

För mer vardagliga ändamål såsom fönster i bostäder är glas förstås också det material som används. Många hus har föråldrade fönstermodeller som inte är tillräckligt välisolerade, eller som har repiga gamla rutor som har sett bättre dagar. Det kanske är dags att byta ut dem. Pengarna man kan spara på uppvärmningskostnader kan mycket väl kompensera för fönsterbytet på några år och de nya fönsterprofiler av PVC och aluminium som finns idag är så gott som underhållsfria. Inget slipande, målande och kittande för att det ska hålla tätt. Rengöring av fönsterkarmarna då och då räcker.

Inne i huset kan man förstås också använda glas för många ändamål. En specialutformad duschvägg kan förgylla badrummet och ett stänkskydd ovanför diskbänken i köket av tonat glas kan göra att köket ser mer exklusivt ut och blir mer lättstädat än med kakel. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna eftersom glasföremål kan tillverkas i så gott som vilken form som helst.

Allt inom glas

Hos oss kan du få hjälp med allt du förväntar dig från en glasmästare i Stockholm - allt från enstaka rutor eller bilglas till kompletta fönsterbyten eller fönsterrenoveringar i större fastigheter. Utöver glaset kan vi även tillhandahålla moderna fönsterprofiler för att uppgradera alla fönster till moderna och välisolerade varianter. Vi arbetar även med persienner.  

Kontakta oss när du behöver en bra glasmästare i Stockholm!

Ett familjeägt företag med många år i branschen och stort kvalitetsfokus.