Glasmästare Stockholm

Allt inom glasmästeri

Våra tjänster och produkter

Säkerhetsglas

Öka din trygghet med ett kvalitativt säkerhetsglas. Med ett sådant minskar man risken för personskador och skyddar sig mot inbrott och annan yttre påverkan. Ett säkerhetsglas är behandlat så att det är tåligare än vanligt glas och dessutom inte skapar farligt splitter när det utsätts för yttre våld. Ett säkerhetslaminerat säkerhetsglas gör rutan mer tålig och ger den motståndskraft mot slag och stötar. Att det inte uppstår något splitter underlättar dessutom saneringen när väl olyckan är framme.

Inglasning

Låt oss skapa den sköna kombinationen av öppenhet och avskildhet genom att utföra en inglasning. Vi utför inglasningar i olika storlekar – från stora fasader till inglasningar av mindre kontor. Med hjälp av en inglasning av ett utrymme slår du två flugor i en smäll – du skapar en attraktiv arbetsplats och en kreativ miljö åt dina medarbetare och köplust åt dina kunder. Med dagens snabba utveckling av teknik och material så är inglasning ett allt mer användbart alternativ med stora fördelar inom företagsvärlden.

Glasfasader

Vi är din självklara partner om du funderar på att skaffa en säker glasfasad till din affärs- eller företagslokal. Vi kan erbjuda estetiska glasfasader med stor säkerhet. En snygg glasfasad kan göra din verksamhet din en självklar blickpunkt. Våra fasader uppfyller alla krav på utseende, ljusinsläpp, säkerhet, inomhusklimat och så vidare. Våra glasmästare kan anpassa en glasfasad så att den når upp till just dina krav och önskemål.

Fönster

Vi kan hjälpa dig att optimera exponering för just din verksamhet. När vi installerar ett fönster i en offentlig miljö så handlar det om högkvalitativa fönster som är anpassade och maximerade för just din verksamhet. Vi kan ge dina produkter så stor synlighet som möjligt utan att för den skull slarva med detaljer som ventilation och nödöppningar.

Med ett modernt kvalitativt fönster kan man även uppnå en högre säkerhet och lägre energikostnader tack vare lägre värmeläckage. Hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig att hitta fönster som passar för just din verksamhet.

Skjutdörrar

Vill du skapa utrymme i en affärslokal som börjar kännas lite trång och instängd? Då kan skjutdörrar vara ett mycket bra alternativ. Skjutdörrar finns i många olika utföranden men de uppfyller alltid sitt syfte – att kunna ha ett insläpp som inte gör att lokalens utrymme blir sämre. En skjutdörr behöver helt enkelt inget svängutrymme. Skapa en inbjudande entré med hjälp av en snygg och tyst skjutdörr!

Glasdörrar

En glasdörr är ett snyggt och stilrent till en traditionell dörr. Vi kan hjälpa dig att rätt glasdörr. Är det till för utomhusbruk så installerar vi en dörr i säkerhetsglas med en stadig och rejäl ram. En glasdörr som avskiljer lokaler inomhus kanske inte behöver samma säkerhetstänk, här är smidighet och estetik i fokus i stället. Glasdörrar har på senare år blivit populärt bland näringsidkare, då det skapar en modern, luftig och inbjudande atmosfär för kunderna. I och med den tekniska utvecklingen av säkerhetsglas så skapar man även trygghet med hjälp av en kvalitativ glasdörr.

Glasväggar

Glasväggar är en snygg och trevlig lösning som bidrar till en ny öppenhet på arbetsplatsen. När det handlar om inredning av affärslokaler och offentliga byggnader har glasväggar blivit mycket vanligt på senare år. Tack vare kombinationen av genomsynlighet och robusthet så kan man med hjälp av snygga och kvalitativa glasväggar skapa en bra balans mellan öppenhet och avskildhet. En snygg glasvägg skapar ljus och trivsel och kan dessutom fungera som ett utmärkt blickfång som är en stor fördel i en konkurrensutsatt affärsvärld. Hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig med tips och råd om glasväggar och våra övriga tjänster.

Ett familjeägt företag med många år i branschen och stort kvalitetsfokus.