Glasmästare Stockholm

Allt inom glasmästeri

Byt ut dina gamla fönster

Då vi är ute på olika jobb så frågar ofta olika människor om vad vår primära uppgift är. Det här har fått oss att fundera lite och inse att det är många som inte vet vad en glasmästare egentligen är och vad vi jobbar med. Vi tänkte därför försöka förklara lite om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa människor genom vårt yrke. Vi jobbar alltså med att laga och byta fönster och glas av alla slag, det hör man ju kanske på namnet.

Vi är, helt enkelt, mästare på just glas.

Men hur kan vi hjälpa dig och vilka fördelar kan du som privatsperson ha av just våra tjänster. Ska vi här gå direkt till det som brukar vara extra intressant så handlar det om det ekonomiska.

Vårt jobb kan spara pengar till dig och din familj. Låter detta intressant? Fortsätt läsa så kommer en liten förklaring till vårt påstående.

Det är nämligen så här att dåliga fönster är en riktig energitjuv som släpper in kall luft och släpper ut varm luft – en ohållbar ekvation som syns på din energiräkning. För att slippa känna oro över att öppna denna räkning så kan du – via en kontakt – med oss istället öppna denna med ett leende på läpparna. Genom att byta fönster så finns det nämligen många sköna slantar att spara och detta genom att man behåller en behaglig temperatur i sitt boende hela tiden.

Det här med att helt byta ut sina fönster gäller dock främst äldre hus och ibland kan det räcka med att man bara tätar de befintliga. Här ringer man alltså en glasmästare – exempelvis oss – och så gör vi en grundlig kontroll och ger dig ett svar på vad som är bäst för just dig.

Man kan alltså säga att vi som glasmästare är lite av en investering för många familjer och som kan rädda mångas ekonomi. Att regelbundet se över sina fönster kan spara pengar som familjer kan ha betydligt roligare för. Vad sägs om en liten semester eller en ny bil?

Hoppas att denna förklaring kan ge lite inblick i hur vi jobbar och hur viktigt vårt jobb kan vara.

Annars nöjer vi oss med förklaringen ovan. Vi är mästare på glas.

På återhörande!

Ett familjeägt företag med många år i branschen och stort kvalitetsfokus.9 Feb 2015