Glasmästare Stockholm

Allt inom glasmästeri

Ett roligt uppdrag för en glasmästare

Det är väldigt trevligt att människor i Stockholm återigen börjat inse hur man kan använda sig av glas som en inredningsdetalj. Eller inredningsdetalj förresten – det vi tänkte berätta om här är egentligen snarare ett väldigt coolt sätt hur man kan förändra hela bilden av sitt hus.

En gång var vi nämligen ute på ett jobb i Stockholm där familjen ville byta ut en vanligt fönster mot ett större panoramafönstter som skulle ge dem en bättre utsikt. Vi ska här erkänna att vi till en början var skeptiska – saker och ideér är en sak i teorin och en helt annan i praktiken.

Vi är väl ganska luttrade här och har sett det mesta, både bra och sämre saker, i vår roll som glasmästare och vi försökte förklara för familjen att projektet skulle bli svårt och att de skulle överväga ett annat alternativ. Vi försöker alltid råda våra kunder i vad vi tror är den bästa lösningen.

Här hade vi dock fel. Familjen i Stockholm stod nämligen på sig och vi följde deras instruktioner och satte in det nya – stora! – panoramafönstret efter att snickarna gjort sitt jobb med att såga upp väggen. Och...

Oj, vad bra det blev!

Det är det här som är det roliga med att vara glasmästare i Stockholm, att få bli lite motbevisad och satt på plats. Här trodde vi alltså inte på projektet och oj, vad fel vi hade.

Det är bara att gratulera familjen i fråga och önska dem och deras fantastiska utsikt all välgång i framtiden. Jättekul!

Ett familjeägt företag med många år i branschen och stort kvalitetsfokus.12 Feb 2015