Glasmästare Stockholm

Allt inom glasmästeri

Glasmästare i Stockholm – ett varierande yrke

Som glasmästare i Stockholm får man hela tiden vara beredd på det oväntade. Något som är väldigt spännade och roligt och vi upplever att just denna variation gör att vi har världens bästa jobb. Våra arbetsdagar skiljer sig alltså orehört mycket från varandra och det är också det här som gör att vi går till jobbet med förväntan och spänning.

Ena dagen kan det för oss handla om att byta fönster till en bil som gått sönder, nästa dag kan det vara en galleria i Stockholm som behöver vår assistans med att byta skyltfönster och den tredje dagen kan vi laga ett fönster på en skola där någon sparkat en fotboll. Vi har roligt, helt enkelt!

Det är detta som gör att vi hela tiden ser framemot varje arbetsdag och en av njutningarna med vårt jobb är att vi hela tiden ser ett färdigt resultat. Lagar vi ett fönster så ser vi också glädjen hos vår kund och detta i kombination med de varierande uppgifterna gör att vi verkligen trivs med vårt yrke.

Hur kan vi då överföra denna glädje till dig och hur kan våra tjänster hjälpa just dig? Jo, det är bara att fundera på vad vårt yrke innebär för dig för att förstå när du ska ringa oss. Har du något som gått sönder, exempelvis en spegel eller ett fönster, så behöver du defintivt inte slänga- eller byta ut det. Du hör istället av dig till oss och låter oss ta en titt på jobbet i fråga. Vi jobbar med – och kan! – allt om glas och är det något som behöver fixas så gör vi så gott vi kan med att hjälpa dig.

Glas är vår specialitet och vi älskar att jobba med detta material i alla dess former och storlekar.

Så ser våra arbetsdagar och vårt yrke ut – hoppas du är lika nöjd med ditt!

Ett familjeägt företag med många år i branschen och stort kvalitetsfokus.4 Feb 2015