Glasmästare Stockholm

Allt inom glasmästeri

Glasmästare Stockholm: Måla dina fönster

Här kommer ytterligare ett tips från oss glasmästare som du kan följa.

Att måla sina fönster är inte bara en sak som gör dem vackrare att titta på utan det fyller en väldigt viktigt funktion även som skydd. Tänker man efter så är det just dina fönster som får ta emot mest av det som Moder Jord slänger ur sig i form av nederbörd, vind och solsken och detta måste man alltså skydda dem emot. Fönstren ska målas med regelbundna mellanrum och det är viktigt att man hela tiden ser till att detta görs också.

En viktig sak att lägga till här är att bara för att färgen på dina fönster flagnar lite så är det inte dags att byta ut dem. Ta fram en skrapa och lite sandpapper, slipa bort det värsta och se till att få fram en jämn yta där du sedan kan lägga på ny färg. Ekonomiskt, smart och absolut nödvändigt.

Ta hand om dina fönster så håller de längre och klarar av alla sorters prövningar som Moder Jord än bestämmer sig för att fresta med.

Dessutom – har du gamla fönster så är detta ännu viktigare då dessa – av naturliga skäl – slits lite mer än nya. De är dock värda att bevara för omvärlden så se till att sköta dessa på bästa sätt.

Ta hand om er och på återhörande!

Ett familjeägt företag med många år i branschen och stort kvalitetsfokus.4 Mar 2015